Kullanıcı Adı
 Şifre
  
Yeni Üye Ol
Şifremi Unuttum
 
 
 
   KariyerVideo Forum >> C / C++ / C#
  Yazan Konu: Access ile stok takip programı

KÜBRA

Durum:
Kayıt: 1/6/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 120
ISTANBUL
Yetki: Normal Üye
 

 1/18/2009 1:54:55 AM

Arkadaşlar Access veritabanı kullanarak bir firmanın müşteri işlerini (çek senet takip vs.gibi) ve ürün takiplerini(stokta ne kadar var vs.) yapacak bir program yapmam lazım. bu programı başka bilgisayara kurduğumda oraya da access kurmam gerekiyor mu ve veritabanını düzenli olarak yedekleyen bir program yapmak istiyorum. Program silindiğinde bile veritabanına girilen bilgiler bilgisayarda  kalsın istiyorum. Program bir Vega ya da Micro muhasebe programı na benzeyecek. Fikir verecek yardımcı olacak birisi var mı ?



Asp.Net Mvc Eğitim Seti





  Konuya Verilen Cevaplar

YASIN SAVCI

Durum:
Kayıt: 1/28/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 5
ISTANBUL
Yetki: Normal Üye
   

 4/1/2009 5:25:58 PM

bende öle bir program yapmayı düşünüyorum eğer bi kaynak bulursan bana da yardım edermisin kübra...





MESUT GÜNEŞ

Durum:
Kayıt: 2/16/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 57
ISTANBUL
Yetki: Normal Üye
   

 4/7/2009 3:43:07 PM

eğer veritabanı olarak ms access kullanıyorsan kurulum yapacağın bilgisayardada access olması gerekiyor diye biliyorum.





www.yaztasarla.com

MUSTAFA BAĞ

Durum:
Kayıt: 2/4/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 209
ISTANBUL
Yetki: Normal Üye
   

 4/11/2009 2:42:48 PM

PEki Access veri tabanı ile Cari hesap Yazabilirmiyiz C# la.

Basit bir uygulama düşünelim.

alacaklar borçlar.

cari kartları. vss.

Algoritmayı nasıl oluşturmamız gerekli?





MUSTAFA SOLAK

Durum:
Kayıt: 12/28/2008 12:00:00 AM
Mesajı: 8
MUĞLA
Yetki: Normal Üye
   

 4/24/2009 12:26:58 PM

Bunu yapabilmen için karşıdaki bilgisayarda eğer Access kullanmışsan Access(eğer sürümler farklı ise programda tanımlamış olduğun bağlantı hata verebilir, yani 2003 .mdb yada .accdb 2007 olması gibi...)  kurulu olması gerekir. Ama diyorsun ki büyük bir şirket için bunu hazırlayacağım. Evet hazırlayabilirsin ancak access çabuk şiştiği için ileride sorun çıkarabilir. Bunun yerine büyük projelerde daha kullanışlı olan MySql veritabanını kullanman lazım. Eğer bir sorunuz olursa yardıma hazırım. Başarılar dilerim.





MUSTAFA BAĞ

Durum:
Kayıt: 2/4/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 209
ISTANBUL
Yetki: Normal Üye
   

 4/25/2009 3:03:53 PM

Ya ne yazıkki bu sitede bu Access olsun SQL olsun vs. bu tür ADO.NET içerikli C# dökümanı Vİdeoları vs. Yok denecek kadar az.

 

Bende bu tür proje geliştirmek istiyorum ama başlıyamıyorum bile....

 

Yardımcı oalcak kimse yok mu?





ŞADAN CAMBAZOĞLU

Durum:
Kayıt: 4/24/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 52
LEFKE - KUZEY KIBRIS
Yetki: Normal Üye
   

 4/25/2009 5:52:24 PM

arkadaşlar eğer veritabanını access 2003 te hazırlarsanız ,access 2000 kurulu makinede program problem çıkararır.
Programınızın kurulu olduğu makine accessin kurulu olmasına gerek yoktur.Bunu ben daha önce deneyerek gördüm.
ayrıca programda veritabanı yedekleme işinide kendim deneyerek çözdüm.filecopy komutu ile veritabanının istediğiniz yere yedekleyin daha sonra tekrar geri yükleyin.





BURAK ŞAHINDAL

Durum:
Kayıt: 5/13/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 4
IZMIR
Yetki: Normal Üye
   

 5/15/2009 8:14:21 PM

Bana veritabanında bilgisayar parca takip programı lazım arkadaşlar nasıl yapacagım kounsunda fazla bi fikrim yok. 2 tane tablo yaptım 1.ncisinde katagoriler adlı bölüm var burada işlemci,ekran kartı vs... yazıyor. 2. tabloda ise katogoriler bölümü var aybı şekilde işlemci ekran karı vs. yazıor marka bölümü var burada markası yazıyor ve fiyat bölümünde de fiyatı yazıyor. benden bunu 5 farklı sotgu ile yapmamı ve formlar kullanınmamı isteyen birde öğretmenim var :) Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...(bu arada acceess 2007 kullanıyorum)





X_X

Durum:
Kayıt: 10/11/2008 12:00:00 AM
Mesajı: 262
ISTANBUL
Yetki: Normal Üye
   

 5/16/2009 12:17:29 AM

http://www.kariyervideo.com/KonuOku.asp?KonuId=4083





BURAK ŞAHINDAL

Durum:
Kayıt: 5/13/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 4
IZMIR
Yetki: Normal Üye
   

 5/16/2009 10:24:49 PM

Emeğine sağlık ama bana access veri tabanı lazım yinede sağol





X_X

Durum:
Kayıt: 10/11/2008 12:00:00 AM
Mesajı: 262
ISTANBUL
Yetki: Normal Üye
   

 5/16/2009 11:33:07 PM

aralarında pek bir fark yok kardes sadece provider ı ile sql yazan yerleri oledb diye değiştireceksin.





BURAK ŞAHINDAL

Durum:
Kayıt: 5/13/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 4
IZMIR
Yetki: Normal Üye
   

 5/17/2009 10:58:33 PM

bunu tam olarak nasıl access dosyası gibi acabilir ve düzenleyebilirim acık bir sekilde anlatırsan gercekten cok sevinirim kardeş





BURAK ŞAHINDAL

Durum:
Kayıt: 5/13/2009 12:00:00 AM
Mesajı: 4
IZMIR
Yetki: Normal Üye
   

 5/17/2009 11:09:51 PM

Yada bildiğin bunun gibi olan ama access olan dosyalar varsa download linklerini atarmısın ?






  Konuya Cevap Yaz


Üye Girişi Yapmadan Konuya Cevap Yazamazsınız!
  Video Kategorileri
   - Asp
   - Asp .Net
   - Php
   - Asp - Ajax
   - Corel Draw
   - Flash
   - PhotoShop
   - Fireworks
   - Freehand
   - Indesign
   - Delphi
   - VB .Net
   - C++
   - C# (Sharp)
   - Pascal
   - Python
   - Borland C++
   - Temel Java
   - Dreamweaver
   - Html
   - Front Page
   - CSS
   - Sql Server
   - Windows
   - JavaScript
   - Joomla
  En Çok İzlenen Videolar
  Son Eklenen Makaleler    
   Online Üyeler (0)
Site İstatistikleri
Toplam Üye: 100250 , Toplam Konu: 9755 , Toplam Cevap: 27253 ,Toplam Forum: 23 , Toplam Video: 578 , Toplam Makale: 809 , Toplam Kategori: 35
En Yeni Üyemiz: SERCAN DIK
Copyright © 2007 - 2009 KariyerVideo.Com. Tüm Hakları Saklıdır. Hiçbir metaryel izinsiz olarak kullanılamaz.
Hosting Sponsoru gafa.com.tr
Tasarım & Programlama
Hasan DEDE